Vesterbro - Dancehall Teen/Voksen (V5)/Prøvetime
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
PRØVETIME til Dancehall

Det er som udgangspunkt ikke muligt, at booke prøvetime på hold med niveau II eller højere, da oprykning til højere niveau normal sker i samråd med underviseren.

15.08.2018
15.08.2018 kl. 18.00 - 15.08.2018 kl. 18.55
Enghavevej 82 D, 2450 København SV., Stepz Vesterbro, (GAME StreetMekka) (Dansesalen)