Workshop Week 29 3:1
STEPZ Special: Summer 2020 - Contemporary med Stine Rønne i uge 29 for voksne/16 år +

Mandag d. 13. juli til og med fredag d. 17. juli 2020
Kl. 09.30 - 14.30

PRIS:  kr. 1.950,-

For 3 workshops:

Contemporary m. Stine Rønne
Stine Rønne er til daglig ansvarlig for Stepz Danseuddannelse. Hun er selv uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München og har medvirket i flere shows og teaterproduktioner i både Danmark og udlandet. Stine har netop været med i Carmen på Operaen.

Stines klasser vil have fokus på teknik, fysikkvalitet, floorwork og koreografi.

Heels m. Maria Malmstrøm
Maria Malmström har medvirket i et utal af showproduktioner, musikvideoer og danseforestillinger, og har blandt andet arbejdet for kunstnere og brands såsom:
Ariana Grande, Madonna, Nike, Adidas, X factor, Vild Med Dans, Cirque Du Soleil, Janelle Monae, Jason Derulo mfl.

"My heels class is a space where we explore movement and where focus is on technique, style and execution. Working our way through foundations and technique for dancing in heels, across the floor and to choreography this is a safe space to grow, have fun and serve in a pump"

House/Hiphop m. Luc Boris Andre
Luc Boris Andre har freelancet på livet løs de sidste mange år, hvor han arbejdet for et væld af danske og udenlandske artister. Han har medvirket i tv shows så som DMA, Zulu Comedy Awards, Vild Med Dans, X-factor, Melodi Grand Prix etc. Han har danset på de fleste af de danske teaterscener, senest på det kongelige teater i både Amadeus og Snedronningen, samt medvirket i flere produktioner fra Uppercut Danseteater.

Boris vil undervise i både House og Hiphop

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved mindre end 10 tilmeldte. Hvis kurset ikke kan gennemføres pga. corona, tilbagebetales kursusindbetalingen.
17.07.2020
13.07.2020 kl. 09.30 - 17.07.2020 kl. 14.30