Vesterbro - Breakdance 8-12 år (V1) - Prøvetime
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
PRØVETIME
Break/Hip Hop tilbydes til børn i alderen 8-12 år. Break er en Street-art der kendetegnes ved at være fysisk og akrobatisk. Vi arbejder med”powermoves”, ”babyen” m.m., hvorefter de forskellige moves sættes sammen til en koreografi ved hjælp af HIP HOP-inspirerede trin. Vi øver herudover også freestyle, da break primært er en freestylekategori.

21.01.2019
21.01.2019 kl. 15.30 - 21.01.2019 kl. 16.25
Enghavevej 82 D, 2450 København SV., Stepz Vesterbro, (GAME StreetMekka) (Dansesalen)