Klubmodul henter siden
Jazz/Moderne Voksen (12) tirsdag - Prøveti
Opret en profil eller log ind
Jazz udspringer af den klassiske balletteknik, der er grundlaget for Jazz´ens videreudvikling af de spring, spark og drejninger, der kendetegner stilarten. Jazz’en har mange udtryk, der alene er afhængig af underviseren. På uddannelsen introduceres en bred variation, men med hovedvægt på en blanding af gammel Broadway-musical og moderne dans, med impulser fra både Bob Fosse og den elektroniske musikverden.
 
I Moderne arbejdes der meget med floor work og contract/release teknik. I Moderne lægges der vægt på overkroppen, som styrende for bevægelserne modsat ballet, hvor fødderne typisk fører an. Moderne henter inspiration fra alle stilarter med fokus på det følelsesmæssige udtryk. Der lægges vægt på improvisation, hvor eleverne danner deres selvstændige karakter. Improvisation indebærer også Partnering, hvor der trænes løft, samt Kontakt Improvisation, hvor man to og to følger hinandens impulser og bevægelser. 

Det er muligt at købe én prøvetime pr. hold indenfor de første 4 uger af en sæson.

Prøvetimen giver IKKE automatisk plads på det pågældende hold, og er derved IKKE en garanti for, at det efterfølgende vil være muligt at kunne tilmelde sig det pågældende hold.

Tilmelding til et hold er først gældende, når eleven har betalt og tilmeldt sig holdet via vores holdplan og link til online tilmeldingsystemet Klubmodul.

 
 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
14.08.2018
Tidspunkt
14.08.2018 kl. 19.45 - 14.08.2018 kl. 21.15
Sted
Stepz Dansestudie Østerbro
Pris
125,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Stepz Dansestudie ApS - Øster Farimagsgade 16 B, indg. H - 2100 København Ø - Tlf. 35384503