Stepz Motion søndag (31) - Prøvetime
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Stepz Motion er et rytmisk opbygget motions/danseprogram, hvor alle kan være med. Musikken er nøje afstemt i rytme og tempo til de enkelte øvelser, så man efterhånden opnår en fornemmelse af, at musik og bevægelse er et.
Timerne er bygget op af en konditions del,en styrkedel og en smidighedsdel. Stepz Motion er en god og sjov måde at komme i form på.

På lørdags- og søndagsholdet kan man tage børnene med. Her er mulighed for at have male/tegnebøger eller andet med, som børnene kan sidde i køkkenet at hygge sig med.

Det er muligt at købe én prøvetime pr. hold indenfor de første 4 uger af en sæson.

19.08.2018
19.08.2018 kl. 11.00 - 19.08.2018 kl. 12.30