Vesterbro - HipHip I 8-12 år mandag (V3)/Prøvetime
PRØVETIME
Timerne varierer alt efter underviserens fortrukne stilart.

Der undervises dog primært i New School Hip Hop/New Style, hvilket vi kender fra musikvideoer med bl.a. Missy Elliott, Ciara, Rihanna, Chris Brown,Kelly Rowland og Justin Bieber, hvor attitude er vigtig for at fuldende koreografien.
I opvarmningen fokuseres der på basistrin og flow, som er essensen af HipHop dansen.

Vi øver forskellige trinkombinationer hen over gulv, for at øve vægtskift og bevægelse i dansen. Herefter indlæres en koreografi med både netop lærte og nye trin.

Eleverne skal have tøj på, de kan bevæge sig i samt kondisko/sneakers.

Det er som udgangspunkt ikke muligt, at booke prøvetime på hold med niveau II eller højere, da oprykning til højere niveau normal sker i samråd med underviseren.

13.08.2018
13.08.2018 kl. 17.15 - 13.08.2018 kl. 18.10
Enghavevej 82 D, 2450 København SV., Stepz Vesterbro, (GAME StreetMekka) (Dansesalen)